Welcome to SDP Umag!

     Languages
Izberite jezik sučelja:

Croatian Italian

     SDP Umag
· Rukovodstvo

     Sadržaj
· Početak
· AutoTheme
· Downloads
· Stories Archive
· Surveys
· Top 10
· Topics
· Web Links
· Your Account

     Traži     Login
Nadimak

Zaporka

Sigurnosni kod: Sigurnosni kod
Prepiši kod ovdje

Nemate računa/accounta? Možete ga ovdje otvoriti besplatno.

     Stari članci
Srijeda, 30.05.
· Informacija
Ponedjeljak, 12.03.
· Prijem novih članova
Srijeda, 05.10.
· Tematsko izvještajna konvencija Umaškog SDP-a
Utorak, 03.05.
· Obilježavanje praznika rada
Četvrtak, 25.11.
· Materijali za tiskovnu konferenciju 25.11.2010.
Utorak, 15.06.
· Referendum o Zakonu o radu
Ponedjeljak, 31.05.
· Odluka
Subota, 09.05.
· PROGRAM SDP-ova TIMA
Petak, 24.04.
· SDP-ov TIM ZA IZBORE
Ponedjeljak, 06.04.
· REAGIRANJE – GO SDP UMAG

Stari članci

 REAGIRANJE: »UMIROVLJENICI SPAŠAVAJU IDS U UMAGU« (2)

Lokalni izbori 2005

Izvor: Glas istre

Gamboc je oklevetao listu »Mali poduzetnik«

Molimo vas da objavite ovo reagiranje na tekst pod naslovom »Umirovljenici spašavaju IDS u Umagu« objavljen u »Glasu Istre« 6. lipnja, u kojem je Atilio Gamboc iznio neistine i klevete na račun liste »Mali poduzetnik« nositelja Vilija Šaine.


 Da bismo što bolje pojasnili naše reagiranje, kronološki ćemo se vratiti malo unazad i opisati postizborna zbivanja u gradu Umagu vezano uz naše razgovore s drugim strankama tj. listama.
Dana 23. svibnja sastali smo se s predstavnicima HSU-a Umag da bismo zajednički razmotrili i utvrdili kako dalje nastupati zajedno i prema drugima da bi naš grad krenuo k boljem razvoju, što na gospodarskom, što na društveno-političkom planu. Na sastanku su HSU predstavljali Marino Kocijančić (nositelj liste), Atilio Gamboc, Stevo Slavujević i dr. Franko Vivoda. U ime liste »Mali poduzetnik« nazočni su bili nositelj liste Vili Šaina te drugi s liste Milan Milinković.
Razgovori su bili vrlo korektni i sve što je tamo izjavljeno može svjedočiti svih šest spomenutih osoba. Nekorektno je od gospodina Gamboca da izjavi na skupštini umirovljenika da će, ukoliko ne idu oni u partnerski odnos s IDS-om, to učiniti Nezavisna lista Vilija Šaine, što smo mogli pročitati kao njegov citat u »Glasu Istre«, a što nikad nije izrečeno.
Želimo jednom zauvijek i ovim putem poručiti svima, kako našim biračima, tako i svim ostalim listama, da smo se mi još u našoj predizbornoj kampanji jasno izjasnili zašto idemo na izbore: smatrali smo da vladajuća stranka ne vodi naš grad na način na koji bi trebalo i željeli smo pokazati samim našim prolazom u vijeće da su to birači prepoznali i dali povjerenje i drugima, »a ne samo njima«. To je potvrdilo naše pretpostavke da grad nema razvoj i ugled kakav mu pripada.
Mi smo jedina lista koja se u promidžbi izjasnila da neće koalirati s IDS-om i ostali smo dosljedni tome, što nikako ne znači da mrzimo ili ne cijenimo IDS kao stranku. Naprotiv, cijenimo ga, ali se ne slažemo s lošim pojedincima iz vodstva te stranke i ne možemo unedogled čekati da se maknu i prepuste mjesto stručnijima i boljima od sebe. Da su to sami shvatili, naša lista »Mali poduzetnik« nikad se ne bi pojavila na lokalnim izborima.
Gospodinu Atiliju Gambocu poručujemo, ukoliko je istina to što je izjavio za našu listu, da ćemo za klevetu i neistinu pokrenuti protiv njega redovni postupak na sudu.
Uz to pitamo gospodina Gamboca: onog momenta kad smo ušli u politiku imali smo jasan stav zašto to radimo, imate li ga Vi i kakav je?

Vili Šaina i Milan Milinković

s Nezavisne liste »Mali poduzetnik
 
     Vezani članci
· Više o Lokalni izbori 2005
· Članci od: admin


Najčitanija vijest o Lokalni izbori 2005:
Rezultati lokalnih izbora 2005 za grad Umag


     Ocjena članka
Prosječni rezultat: 0
glasova: 0

Ocjenite članak

Odličan
Vrlo dobar
Dobar
Prolazan
Loš


     Options

 Štampaj Štampaj


"REAGIRANJE: »UMIROVLJENICI SPAŠAVAJU IDS U UMAGU« (2)" | Prijava/Registracija korisnika | 0 komentara
Komentari su vlasništvo pošiljatelja! Nismo odgovorni za njihov sadržaj!

Komentari nisu dozvoljeni neregistriranim korisnicima, registrirajte se
Gradska organizacija SDP-a grada UMAG-a

SDP na YouTube


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
stranica se otvorila za: 0.18 sekundi