Tematsko izvještajna konvencija Umaškog SDP-a
Datum: 05.10.2011
Tema: SDP - UMAG


Tematsko izvještajna konvencija 2011 U petak 16. rujna 2011. godine gradska organizacija SDP-a Grada Umaga održala je tematsko-izvještajnu konvenciju na temu “Korupcija u Hrvatskoj”. Poseban gost konvencije bio je saborski zastupnik SDP-a iz Rijeke, Željko Jovanović.

Konvencija je imala dva dijela, izvještajni i tematski dio. U izvještajnom dijelu raspravljen je rad gradske organizacije SDP-a u Umagu, gradskog odbora koji je održao 20. sjednica te radu kluba vijećnika u gradskom vijeću Grada Umaga.

Svi već vidimo da smo dobro zagazili u predizbornu kampanju, a ona će nas dovesti do parlamentarnih izbora koji će se održati krajem ove godine. Razmjeri korupcije i krađe javnog novca u samom vrhu Hrvatske države i vladajuće stranke ovih dana vrište sa naslovnica svih medija u našoj zemlji. Mi kao SDP odavno upozoravamo javnost na razmjere te otimačine javnog novca.

Stoga smo i mi u Umagu odlučili da našu ovogodišnju tematsko-izvještajnu konvenciju posvetimo upravo temi i problemu Korupcije u Hrvatskoj.

Korupcija i krađa se jednostavno moraju prekinuti jer kako stalno naglašavamo u SDP-u nama ne treba “borba protiv korupcije nego društvo bez korupcije!”.This article comes from SDP Umag
http://www.sdp-umag.org

The URL for this story is:
http://www.sdp-umag.org/modules.php?name=News&file=article&sid=624