Prijem novih članova
Datum: 12.03.2012
Tema: SDP - UMAG


Gradski odbor SDP-a Grada Umaga na svojoj sjednici održanoj u ponedjeljak 12. ožujka 2012. u 18 sati raspravio je i večinom glasova u svoje članstvo prihvatio 10 novih članova. Sukladno Statutu SDPH pristupnice su popunili i redovitim putem u članstvo SDP-a su primljeni 10 članova predsjedništva Nezavisne gradske liste za Umag – per Umago.

Između ostalog SDP-u su pristupili gradonačelnik Grada Umaga Vili Bassanese, zamjenik graonačelnika Mauro Jurman, predsjednik gradskog vijeća Grada Umaga Goran Slavujević te gradski vijećnici Antonella Degrassi, Floriano Brenčić i Fulvio Valenta, kao i ostala četiri člana osnivača liste.
Nezavisna gradska lista za Umag – per Umago, najstarija je nezavisna lista na području županije Istarske, osnovana 2000. god. Od 2001 god. neprekidno je zastupljena u gradskom vijeću Grada Umaga. Od lokalnih izbora 2009. godine preuzima odgovornost za vođenje Grada Umaga.

Kroz cijelo svoje djelovanje nezavisna lista gajila je partnerske odnose i dobru suradnju sa gradskom organizacijom SDP-a u Umagu, a danas su SDP-u pristupili njeni najistaknutiji članovi.
Programska podudaranja, suglasje oko velikih projekata, smjernica u razvoju grada te svjetonazorska bliskost dovele su do koraka koji će prije svega biti u interesu Grada Umaga i njegovih građana i građanki.

Detalje oko navedenog događaja i odgovore na pitanja medija iznijeti će sami novi članovi SDP-a na konferenciji za medije koja će se održati dana 13. ožujka 2012. godine u vijećnici Grada Umaga (Garibaldijeva 6., 52470 Umag) sa početkom u 11 sati.
This article comes from SDP Umag
http://www.sdp-umag.org

The URL for this story is:
http://www.sdp-umag.org/modules.php?name=News&file=article&sid=625